Bagedage i Middelfart

Startdato: onsdag, august 21, 2019 10:00 - 18:00
Varighed: 8 Timer

Bagedage i Middelfart

Folk i Middelfart bager som aldrig før: Imerco Home inviterer til bagedage
En bagebølge har ramt os, og i Middelfart bliver bageudstyret revet ned fra hylderne. Det oplever de hos byens Imerco Home, der derfor fejrer de bageglade borgere fra den 19. august og en uge frem med gode tips og præmier på højkant.

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco Home i Middelfart, der i år har solgt 17 procent mere bageudstyr i forhold til samme tid sidste år.
For at imødekomme de bageglade borgere sætter Imerco Home i Middelfart særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34. Her kan både nørder og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye bagekollektion, by Ditte Julie, som er udviklet og designet af Den Store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco.
– Selv en simpel kage kan der være lagt virkelig meget arbejde i, for det kan være svært at få det til at stå knivskarpt. Her går de rigtige redskaber en kæmpe forskel, og det vil vi vise folk, siger Susanne Puck, der er butikschef i Imerco Home i Middelfart.
Vind bageudstyr for 7000 kroner
Udover bagedagene fejrer Imerco Home i Middelfart også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres.
Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco Home i Middelfart.

Søg i kalender