dyrehaven

Vi er en familie, som har boet i Middelfart siden 1989. Vi har altid savnet et sted, hvor der var et samlet overblik over de mange arrangementer og muligheder for oplevelser, som er i kommunen og hvor det var muligt, at planlægge længere ud i fremtiden.

Internettet er blevet så uendeligt stort, og der findes rigtig rigtig mange hjemmesider i Middelfart. Det er svært at huske dem alle, og mange går i stå, når man skal lede på mange hjemmesider, for at finde ud af, hvad der er af muligheder.

Vores mål med MiddelfartOnline er:

  • At siden med tiden kan blive paraplyen over alle disse hjemmesider, så man nemt og hurtigt kan finde kontaktoplysninger, på det man søger i lokalsamfundet
  • at gøre opmærksom på alle de vidunderlige muligheder, der er i lokalsamfundene i Middelfart kommune
  • at give dig de oplysninger, du har brug for, hvad enten du lige er flyttet til vores dejlige kommune eller du har boet her længe.
  • at bidrage til, at styrke det sociale liv, kultur, turisme, debat, foreningsliv, lokale arrangementer og erhvervsliv

Det er meget vigtigt for os, at alle kan deltage på lige fod.

Der kræves intet medlemskab af nogen art og det er gratis for alle, at lægge arrangementer i vores kalender.

Vi håber, at rigtige mange vil benytte sig af dette, så det kan være med til at danne et godt overblik over arrangementer i vores kommune til gavn for både borgere, virksomheder og turister.

Ønsker man ud over, at bruge de gratis faciliteter siden tilbyder, at være med på vores virksomhedsliste koster det et administrationsgebyr. Det er også muligt at tegne annoncer på siden.

Vi håber, at I vil tage vel i mod os og være med til at sprede budskabet om denne side, så den kan blive til gavn for alle.

- Ulla Vitus Bering -